Over mij

Hoi! Dit ben ik: 
Ik ben Annabel Faase, 25 jaar jong en ik studeer momenteel Industrieel Product Ontwerpen aan het Saxion, Enschede. Als kind was ik al druk bezig met knutselen en dat is nooit opgehouden. Naast dat ik voor mijn studie vaak dingen moet maken, vind ik het ook super leuk om dingen te ontwerpen voor mezelf en voor anderen. 

 

Annabel Ester:

De naam die ik gebruik voor mijn producten is Annabel Ester. Nee, het is niet mijn achternaam. Nee, het is ook niet iemand waarmee ik samenwerk. Dit is namelijk mijn tweede naam! Ik heb hier voor gekozen omdat mijn ouders mij deze namen hebben gegeven en laten we eerlijk zijn een achternaam heb je "niet echt" voor het kiezen!

 

Studie en persoonlijk:

Momenteel ben ik bezig met de minor 'Start up yourself together' waarin ik mijn eigen ambities mag naleven en ik doelen moeten stellen om mijn ambitie te verwezenlijken. Ik heb altijd al een droom om mijn eigen bedrijfje te hebben. Nadat mijn moeder in oktober 2018 is overleden na een lang ziektebed, wilde ik mij niet langer meer laten weerhouden door onzekerheid en volledig voor mijn ambitie gaan: 'Mensen gelukkig maken met handgemaakte producten waar veel liefde en aandacht in zit'. Naast dat het een droom is om een eigen bedrijf te hebben met handgemaakte producten. Is dit voor mij ook de beste manier om emoties te verwerken na een intense rouwperiode. Doordat ik lekker met mijn handen bezig kan zijn, kan ik rustig nadenken en langzaam weer wat meer energie krijgen.